Házirend

Szállásfoglalás:
A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat.
A szállásfoglalás 30% értékű foglaló befizetésével történik.
Meg nem érkezés és lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.


Bejelentkezés / Kijelentkezés:
Mivel az apartmanban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 15.00 és 18.00 (max. 21.00) óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat. A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe.
A bejelentkezéskor köteles a hivatalos személyi okmányait bemutatni.
Az épület zárása:
Éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Az emeleti szobákat zárják napközben is. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak!


Fizetés:
A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése megérkezéskor történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.
Fizetési módok: készpénz, bankkártya, Szép kártya (MKB, K&H, OTP).
Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!
Parkoló használat:
Apartmanunk a Zamárdi Szabadstrand területén helyezkedik el, így nem rendelkezik saját parkolóval. Vendégeink a Pelso Apartman közelében található közterületen kijelölt fizető parkolóit tudják használni.

Dohányzás:
A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!
Csak a kijelölt helyeken, a teraszokon szabad a dohányzás!
Tisztelettel megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a teraszon és az apartmanház körül a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.
Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.
Szobák, berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve az ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!
A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.
Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből adódó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.
A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tilos bevinni, tárolni.
A szobából való távozáskor kérjük, győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.
Bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze.


Étkezés:
Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére.
A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.
Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!


Takarítás:
A szobákat, apartmanokat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal kérjük jelezze, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk.
7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal kérésre ágyhuzatot cserélünk díjmentesen. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.


Szemételhelyezés, kezelés:
A háztartási szemét gyűjtése az apartmanoknál a konyhában, fürdőszobában, szobáknál pedig a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges.
A szemetet napi szinten eltávolítjuk az emeleti szobákhoz tartozó konyhából Az apartmanokban lévő szállóvendégeinket kérjük, hogy a szemetes zsákot délelőtt 11 óráig helyezzék el az apartmanjuk bejárata elé/mellé.


Tűzrakás-bográcsozás, grillezés:
Apartmanunk a Zamárdi Szabadstrand területén helyezkedik el, így nem lehetséges a bográcsozás, grillsütő használata. A Zamárdi Közterület Felügyelet bünteti a fenti tevékenységet.


Szolgáltatások:
A wifi használata a Szabadstrand egész területén ingyenes és elérhető. Jelszó BEACH123
Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt.


Egyéb:
A szobában felejtett értékeket 1 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre utánvét postázzuk.
A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban és a szobákban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni.
Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!